In Memoriam

Nieuws wat je niet mag missen

Moderator: ruben

Dikkie
Site Admin
Berichten: 1387
Lid geworden op: ma 23 jun 2008 21:59
Locatie: Den Helder
Contacteer:

In Memoriam

Berichtdoor Dikkie » di 09 mei 2023 22:52

:arrow: :arrow: :idea: Dit is een kopie van het bericht op de site

Vandaag is een dag met een rouwrand. Wij hebben vernomen dat een fijn mens, gewaardeerde daffer, clublid en jarenlang redacteur van ons clubblad de Hercules na een ziekbed vandaag van ons is heengegaan. Uiteraard wensen wij als club alle nabestaanden veel sterkte met het verwerken van het verlies.
Rob van der Zwaard

5 September 1962 - 9 mei 2023


De uitvaart zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 16 mei.

Rob heeft aangegeven dat hij graag in een 328 wil worden vervoerd, met daarachter een stoet 126's.

De 328 is geregeld, wel zoeken we nog een aantal dragers. De dragers moeten er rekening mee houden dat het ook gaat om het intillen van de kist in de 328.

Het plan is om tussen 12.00 en 12.30 uur te verzamelen bij Monuta Arnhem zuid en vanuit daar in een stoet achter de 328 aan te rijden. De rit gaat dwars door Arnhem naar Begraafplaats en Crematorium Moscowa, en zal dus door de milieuzone gaan. Dit is van belang voor de dieselrijders. Zij moeten dan ook even nakijken of er een ontheffing aangevraagd moet worden.

Graag horen wij van jullie, het liefst zo spoedig mogelijk, of jullie meerijden en of jullie eventueel een drager zouden willen zijn.

Je kunt dit doen door een e-mailbericht te sturen naar ac@ya126.nl. Graag met vermelding van je telefoonnummer voor de whatsappgroep en met hoeveel personen u komt.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Helaas is dit niet het enige. Naast dit trieste feit hebben wij ook vernomen dat een eveneens fijn mens, voormalig voorzitter van War-Horses, lid van vele verenigingen waaronder de onze, graag geziene collega groene liefhebber ons heeft verlaten. Uiteraard wensen wij als club alle nabestaanden veel sterkte met het verwerken van het verlies.Timo Pronk

29 januari 1970 - 8 mei 2023


De uitvaart zal plaatsvinden op 16 mei om 14:00 te Putten.

Timo zal in de YP408 van stichting War-Horses worden weggebracht van zijn huis naar de begraafplaats waar tevens de dienst plaats zal vinden. Het is de bedoeling dat een ieder die komt, om 13:50 bij de begraafplaats aanwezig is om daar een erehaag te vormen voor de YP met Timo er in. Om 14:00 zal de dienst met aansluitend de begrafenis zijn.
DM-62-40 (WEP), BE-22-24 (Takeldoos)
WWDD: What Would Dikkie Do?
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Terug naar “Nieuwsflits”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten